Flavin - Flavin77 Flavinárium+A 7x2 tasak+140g


Flavin77 Flavinárium+A 7x2 tasak+140g
Ár: 9190 Ft
Megrendelés


Essence +A aminosav komplex

Növényi, esszenciális aminosav komplex, telítetlen zsírsavak, bioflavonoidok granulátuma, őrleménye.
Összetétel: kendermag, vörösszőlő mag-héj, brokkoli, fokhagyma, koriander granulátum és őrlemény, valamint Ester-C vitamin, B2-B6 vitamin, Adenin, Biotin, Almasav, ALA (Alpha-Lipoic Acid), ALC (Acetil L-Carnitine)

Az elkészítése és mindennapi felhasználása lehetőséget ad másik két, jó tapasztalattal rendelkező találmány és termék felhasználására is.

FLAVIN77 Flavinárium - három az egyben
1. Víz; 2. Emulzió; 3. Aminosav
1. Flavin 77 főzet készítése akár a deutériumban szegény víz (Preventa) használatával is történhet.
2. Emulzió: egy folytonos közeget képező folyadék és a benne, apró cseppekben finoman eloszlatott (diszpergált) másik folyadék vagy folyadékok rendszere. Alkotói egymással nem vagy csak részlegesen elegyednek, ezért állás közben külön fázisokra különül el; ez az elkülönülés különböző felületaktív anyagokkal meggátolható. Az emulziók használatának számos előnye van: többek között megkönnyítik a zsíroldékony hatóanyagok bevételét, és biztosítják az összetevők egyenletes elosztását.
3. Az aminosavak kiemelkedő jelentőségűek az élővilág számára, mivel a fehérjemolekulák építőkövei (proteinek). Az emberi testben 25-féle aminosav található, ezek közül 20 fehérjeépítő, 9 pedig alapvető fontosságú (esszenciális). Egy összetett, természetes aminosav komplexet használva, a főzet egy részében elkeverve tovább növelhetjük a hatékonyságot.

Aminosav összetevők:
L-arginin
L-fenilalanin
L-hisztidin
L-metionin
L-triptofán
L-tirozin
L-glutamin
L-aspargin
L-alanin
L-cystine
L-glicyne
L-isoleucine
L-leucine
L-lisine
L-proline
L-serine
L-threonine
L-valine

Felhasználási javaslat: 20 g/nap, a doboz tartalmából 2 teáskanálnyit javaslunk elfogyasztani, melyet közvetlenül együnk meg, vagy más italhoz is keverhetünk. Így a FLAVIN77 főzethez is adható! A doboz tartalmának fogyasztása 1 hétre javasolt. (naponta 20 g, 1 evőkanál vagy 2 teáskanál)
Az aminosavak kiemelkedő jelentőségűek az élővilág számára, mivel a fehérjemolekulák (proteinek) építőkövei. Az Essence A aminosav komplexet használva tovább növelhetjük főzetünk hatékonyságát.

A daganatos megbetegedések terápiájában alkalmazott hagyományos kezelések mellékhatásaként szervezetünk fehérjeállománya jelentős károsodást szenvedhet, ezért szükségessé válhat a megfelelő aminosav utánpótlás, biztosítva általuk a kellő fehérjeállomány újjáépítését.


Alkalmazási területe: szív- és érrendszeri megbetegedések, daganatos betegségek kiegészítő terápiájaként, kemo- és sugárterápiák mellékhatásainak csökkentésére.


Elkészítési javaslat: Öntse 1 (súlyosabb esetben 2) db tasak tartalmát az ismert 2-4 személyes presszófőző vagy kotyogó szűrőjébe, majd 200 ml vízzel főzze le. A főzet elkészítéséhez magas hőmérsékletre és nyomásra van szükség!Felhasználási javaslat: A fenti javaslat alapján készült mikroemulzióból naponta 1-2 alkalomra a 200 ml főzet elfogyasztását ajánljuk, melyhez adjunk hozzá 20g (1 evőkanál) aminosav komplexet. Ez utóbbit akár külön is fogyaszthatjuk.


A napi 2 dl főzet elfogyasztása az eddigi leggazdagabb összetétellel, valamint a hatóanyag és gazdaságosság, tárolhatóság figyelembevételével is a legtöbb lehetőséget adja!Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

További Flavin termékek, gyártói áron:

IODASE Man krém 200ml
Flavin 3 kapszula 90db
Flavin7 ital 500ml ÚJ GENERÁCIÓS!
Flavin7 Jubileumi ital 1000ml ÚJ GENERÁCIÓS
Myco Crystal 4G Complex kapszula 100db (4 féle gomba keveréke)
Vita Crystal First Prevention Parlagfű kapszula 7x6 dbOlimpiq StemXcell főoldal

 
 
 


Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala


www.olimpiq.info
Olimpiq Team