Flavin - Crystal-Quattro Cyto 30db( Állatok részére )


Crystal-Quattro Cyto 30db( Állatok részére )
Ár: 4700 Ft
Megrendelés


A daganatos megbetegedések oka az állatokban - csakúgy, mint az emberekben-részben genetikai-,részben életmódból, táplálkozásból vagy fertőzésből fakad, részben pedig ismeretlen eredetű. Kialakulásuk hátterében számos külső és belső tényező is szereplehet, melyek közül szerencsére egyre többet ismerünk az intenzív daganat-kutatásnak köszönhetően.
Ilyen tényezők lehetnek bizonyos kémiai anyagok, például dohányfüst, az azbeszt, bizonyos növényvédő szerek, gyomirtók, rovarirtó szerek stb. Szerepet játszhatnak a daganatok kialalkulásában egyes környezeti tényezők is, például a nap UV sugárzása, tártósan fennálló stressz, krónikus gyuladás, kipufogógáz.
Daganatos kutyák és macskák esetében gyakran áll a betegség kialakulásának hátterében valamilyen vírusfertőzés (pl. Papillomavírus,Macska leukózis vírus, macska sarcoma vírus. Hormonális hatások is segíthetik számos daganat kifejlődését, ilyen például a leggyakrabban nőstény kutyákban előforduló, hormonfüggő emlődaganat, egyes hüvelyi sejtburjánzások, illetve kan kutyák leggyakoribb típusú végbéldaganata is.
Sajnos a daganatos megbetegedések sz idösödő kutyák egyik leggyakoribb halálozási oka és évről-évre egyre több a daganattal diagnosztizált házi kedvenc. Ennek hátterében azonban nem csak az a tényező áll, hogy valóban nő a daganatos betegek száma, hanem az is, hogy a javuló tartási körülmények, megfelelőbb táplálás miatt az állatok tovább élnek, mint régen. Régebben, amikor még keveset tudtunk a daganatokről, a betegség megállapítására is kevesebb lehetőség volt. Ma a páciensek nagyobb része kerül megfelelő technikai feltételekkel (rötgen, ultrahang, CT, endoszkóp stb) és szakmai tudással rendelkező állatorvoshoz, és így egyre több daganatos kutya és macska betegségére derül fény idejében, megadva nekik azt a lehetőséget, hogy megfelelő kezeléssel akár évekkel tovább, tünetek nélkül, egészségesen éljenek.
Ha az alábbi tünetek napokig fennállnak, mindenképp forduljunk állatorvoshoz:
1. Hányás vagy extrém kiszáradás
2. Étvágytalanság vagy csökkenő aktivitás
3. Köhögés
4. Vizelés frekventáltságának megváltozása
5. Szőrhullatás és viszketés
6. Merevség, sántaság, felemelkedési nehézség

Négylábú társaink szervezetében hasonló módon képesek kifejteni hatásukat az antikarcinogén és immunerősítő hatóanyagok. Nem beszélve arról, hogy a tudomány sok esetben állatkísérletek révén bizonyítja egyes anyagok élettani hatását és csak ezt követően kerülnek be az emberi táplákozásba. A Crystal-Quattro készítmények olyan válogatott és már jól bevált összetevőkből készültek, melyek segítik az immunrendszer hatékony kűködését és jól ismert kemopreventív hatással bírnak.
Összetevők:
Flavin7 flavonoid complex
Rezveratrol
Pecsétviszgomba
Bokrosgomba


cTovábbi Flavin termékek, gyártói áron:

Vita+Active Brokkolicsíra kapszula 100db
Bio+Active Magnézium szelet 21db x 25g csokoládé
Bio+Active Csalán szelet 21db x 25g csokoládé
Chia Clean Slim PVG
Masszázsolaj Forrest Hill 250ml
Myco Crystal Júdásfülegomba kapszula 30 dbOlimpiq StemXcell főoldal

 
 
 


Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala


www.olimpiq.info
Olimpiq Team