Flavin - Kristályolaj 30ml


Kristályolaj 30ml
Ár: 3700 Ft
Megrendelés


Törzsvásárlói ár: 3340Ft

Rendkívül sok területen használható fájdalomcsillapító.
A növényi kristályok már több területen bebizonyították alkalmazásuk sokrétűségét, így illóolajokban oldva is felhasználhatóak.
A termék bioaktív, fokozott fájdalomcsökkentő hatását a tiszta nap-desztillált és préselt növényi eszenciákban oldott kristályok révén éri el.
Az olaj a bőrrel közvetlenül lép érintkezésbe, így a kristály energiája és a gyógynövény olajak hatóanyagai a bőrön át a vérkeringésbe, izmainkba, csontjainkba, izületeinkbe kerülve feszültségmentesítő, görcsoldó, nyugtató hatást fejtenek ki. A hajszálereket, izmokat, csontokat, ízületeket befolyásoló hatása van.
Az eszenciák keveréke olyan táptalaja a kristályoknak, amelyek képesek áthangolódni a kristály frekvenciájára és saját hatásuk mellett a sejtközi állományban hosszú ideig sugározzák az egészséges sejtműködésre jellemző energiát.
Egy különleges eljárásnak köszönhetően a termék rövid idő alatt beszívódik a bőrön át a mélyebb rétegekbe, segítve ezzel, hogy a hatóanyagok minél előbb beépüljenek. A kristályolaj a benne lévő hatóanyagok révén igen széles alkalmazási lehetőségeket nyújt és mindennapos használata ragyogó életerővel tölt el bennünket.
Eredményesen alkalmazható:
Reumatikus problémák, meszesedés, porckorong kopás, ízületi gyulladások kezelésére és az általuk kiváltott fájdalmak megszüntetésére.
E mellett kiváló fejfájás, allergia és migrén ellen is, valamint menstruációs fájdalmak csökkentésére.
Ismeretes még a görcsoldó, szíverősítő, vérkeringés javító, sejtregeneráló, fertőtlenítő és vírusölő hatása.
Használható még fekélyek, visszér, pikkely és övsömör kezelésére is.
Kiválóan alkalmas frissítő fürdő készítésére és masszírozásra is.
Használata egyszerű: a kezelni kívánt bőrfelületet tisztítsuk meg, majd töröljük szárazra. Naponta 3-4 szer egyenletesen és vékonyan kenjük be a testrészt Kristályolajjal, majd néhány perc elteltével masszírozzuk át a felületet Kristályolaj felvitele nélkül. Ügyeljünk rá, hogy minden újabb réteg Kristályolaj megtisztított bőrfelületre kerüljön.
Rövid időn belül tapasztalni fogja a panaszok enyhülését,
vagy teljes megszűnését.


További Flavin termékek, gyártói áron:

Chia Clean Slim Hericium
Chia Clean Slim Lencsíra
Elektro vitamin - Mg+B6 60db
Myco Crystal - A gombák gyógyító ereje könyv-kivonat
Flavin7 7x100ml (New)
Crystal Complex Memorio kapszula 100dbOlimpiq StemXcell főoldal

 
 
 


Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala


www.olimpiq.info
Olimpiq Team