Flavin - Kapszaicin 100db kapszula


Kapszaicin 100db kapszula
Ár: 2900 Ft
Megrendelés


Kapszaicin kapszula
A kapszaicinoidok különféle paprikákban termelődő, csípős érzetet kiváltómanyagok. Dr.Jancsó Miklós kutatásai melyek a Szegedi Gyógyszertani Intézetben folytak, a kapszaicin neurogen-gyulladásokra kiváltott pozitív hatását bizonyították. A neurogén gyulladásos komponens számos betegség pathomechhanizmusában játszik fontos szerepet ( allergiás rhinitis, asthma bronchiale, chronicus bronchitis, rheumatoid artritis, psoriasis, migraine)
Olasz vizsgálatok a kapszaicin daganatellenes hatására irányúltak. Az eredmények arra utalnak, hogy a kapszaicin sejthalált idéz elő húgyhólyag daganat esetén.
Érdemesnek tartom a paprikakivonat fogyókúrát elősegítő, anyagcsere serkentő, zsírégető hatása mellett felhívni a figyelmet további nagyon fontos pozitív élettani hatásaira is.
Egy nemrégiben megjelent közlemény beszámol a kapszaicin szív- és érrendszeri betegségeket megelőző, preventív hatásáról, mely a thrombociták aggregációjára gyakorolt hatással magyarázható.
Több évszázada sikerrel alkalmazzák a népgyógyászatban a paprika fájdalomcsillapító hatását. A tudomány ennek alapján a szenzoros neuronokban történő P-anyag depleciójával (megvonás) magyarázza.
Tisza-vidéki és Dunamenti népek gyorsan felismerték a paprika immunizáló hatását. Így lett azután a hideglelés orvossága, csillapítószere. Az utóbbi időben elvégzett kutatások bizonyították, hogy nagyobb mennyiségű paprika bevétele a melegérző receptorok izgatásával izzadást és a testhőmérséklet süllyedését váltja ki."
Dr. Tihanyi István gyermekorvos, természetgyógyász, iridológus:


További Flavin termékek, gyártói áron:

Biosa Flora 250ml
Crystal Complex Hepatop Forte kapszula 100db
Henna Plus hajfesték Ezüst szőke 100ml
Henna Plus hajfesték Gesztenye 100ml
Prostacozink kapszula (100db) GYÓGYÍTÓ TÁPSZER
Zöld kávé kapszula 250dbOlimpiq StemXcell főoldal

 
 
 


Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala


www.olimpiq.info
Olimpiq Team