Flavin - Omega kendermag olaj 500ml+Kendermag kapszula100db


Omega kendermag olaj 500ml+Kendermag kapszula100db
Ár: 4950 Ft
Megrendelés


Kendermag - az ezerarcú növény
A "kétoldalú zsírok" Míg az egyik fajta zsír kimondottan hizlal, és anyagcserezavarokat okoz, érelmeszesedést, szívinfarktust, szervelzsírosodást, máj- és epefunkciós zavarokat, reumát, ízületi megbetegedéseket, és akár daganatképződést is kiválthat, addig a másik típusú megakadályozza ugyanezen betegségek kialakulását. Levegő és táplálék nélkül nem élhetünk, ahogyan telítetlen zsírsavak nélkül sem!
A kendermag olaj egyszerű felhasználási módja: mivel a kendermag olaj nagyon ízletes, fogyaszthatja úgy is, hogy a napi étkezések során ételét meglocsolja egy evőkanál olajjal, vagy kedvenc italába keveri.
Nagyszerű főtt vagy párolt zöldségekhez, salátákhoz, még a vajat is helyettesítheti vele, vagy egyszerűen kortyolgathatja.
A zsír, a fehérje és a szénhidrátok mellett szervezetünk legfontosabb építőelemei közé tartozik.
Nagyon magas telítetlen zsírtartalommal rendelkezik az emberi szervezet számára egyedülállóan a megfelelő arányban.
A növényvilágban a legnagyobb mennyiségben tartalmaz olyan, esszenciális zsírsavakat, amelyeket a test nem képes önmaga előállítani, a táplálkozás során kell felvenni. Ezek az esszenciális zsírsavak felelősek immunválaszunkért. A kendermag olaj élettani hatásairól bővebben a http://nepgyogyaszat.com/cikkek/kendermagolaj.html linken olvashat.

Magas Omega3 és Omega6 tartalommal rendelkezik. A kendermag az összes olyan fehérjét, esszenciális zsírsavat és étkezési rostot tartalmazza, amely szükséges ahhoz, hogy az ember hosszú hetekig túléljen valamilyen kritikus helyzetet (pl. intenzív fogyókúrát). A Földön élő több mint 3 millió ehető növény közül nincs még egy olyan, amelynek táplálkozási értéke összehasonlítható lenne a kendermagéval.
A kendermagban lévő fehérjék mind a 8 esszenciális aminosavat tartalmazzák, amelyek elengedhetetlenek az élethez, és könnyen emészthetők.
A kendermag ideális forrása valamennyi esszenciális zsírsavnak, mint pl. az omega-3 zsírsavaknak, vagy más néven az alfa-linolénsavnak, valamint az omega-6 zsírsavaknak, azaz a linolsavnak.
A kendermag emellett jelentős mennyiségben tartalmaz gamma-linolénsavat (GLA) is, amelynek komoly terápiás hatása van. Az aminosavak kiemelkedő jelentőségűek az élővilág számára, mivel a fehérjemolekulák építőkövei.
Az emberi testben 25 féle aminosav található, ezek közül 20 fehérjeépítő. A szervezet fehérjéinek és egyéb nitrogéntartalmú alkotórészeinek felépítéséhez, és ezek újraképzéséhez szükséges aminosavakat a táplálék fehérjéi adják.
Összetevők: hidegen sajtolt kendermag olaj(Hatóanyagok 1 kapszulában: kendermag őrlemény: 470 mg, L-arginin: 17,4 mg, L-glutamin: 24,4 mg, L-asparigin: 14,35 mg C-vitamin: 30 mg)Ajánlott napi adag:3X1 kapszula Figyelmeztetés az egészségre vonatkozó állításokrólA Kendermag olaj 500ml és a Kendermag kapszula 100db az egészség megőrzését támogató étrendkiegészítő. Nem gyógyszer. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést, de kiegészítheti az orvos által javasolt terápiát.A leírásban szereplő állítások a hatóanyagokra vonatkoznak. Nem értelmezhetők orvosi tanácsként. Nem javaslatok konkrét tünetek kezelésére.Egészségügyi problémájával forduljon orvosához, gyógyszerészéhez.

További Flavin termékek, gyártói áron:

Vita+Active Kelbimbócsíra kapszula 250db
Flavin 5 kapszula 90db
Bio+Active Herba szelet 21db x 25g csokoládé
Crystal Complex Rheumato kapszula (100db) + Crystal Complex Rheumato krém (100ml) + Kurkuma kapszula (100db)
Elektro vitamin - Ca+Ester C 60db
Flavitamin Magnézium 60 dbOlimpiq StemXcell főoldal

 
 
 


Állásvarázs - az ingyenes álláshirdetések oldala


www.olimpiq.info
Olimpiq Team